Міжнародні маркетплейси-звучить глобально і навіть переважно для невеликих продавців. Тим часом, продавати свої товари в США, Англії та Сінгапурі реально і досить просто. Сучасний світ дозволяє знаходити покупців за кордоном практично без проблем.

Для цього зареєструйтеся на таких маркетплейсах, як Amazon, EBay або Etsy, пройдіть верифікацію свого аккаунта, направте підтверджуючі документи, отримаєте право доступу і почніть продавати.

Головне питання: як відправляти товари, так як термін доставки клієнту після покупки вельми обмежений. Для цього є два способи:

  • Відправка товарів поштою з дому, наприклад, за допомогою Укрпошти. Це досить дорого, і клієнту потрібно буде чекати від 5 до 20 днів, поки він отримає свій товар. Погодьтеся, при таких умовах цілком ймовірно, що покупець знайде іншого постачальника з більш прийнятними для нього термінами.
  • Використання fulfillment-центрів. Це спеціальні склади в потрібній вам країні, куди ви відправляєте відразу цілу партію своїх товарів: 10, 100 або кілька тисяч штук. А коли надходить замовлення від клієнта, Фулфілмент-склад відсилає товар за невелику комісію. В такому випадку покупець отримає свій товар буквально протягом пари днів.

Один з основних моментів при відправці в fulfilment-центри – це складський облік. Зручно і недорого вести роботу через сервіс HugeProfit: зрозумілий інтерфейс, доступ онлайн.

У статті за посиланням ми вам розповімо детальніше, як вийти на міжнародні маркетплейси

Схожий запис