Як сервіс HugeProfit допоможе вам з продажами у фізичному магазині

Сьогодні, мабуть, кожен знає, що автоматизація робочих процесів є запорукою успішного функціонування бізнесу. Цим правилом мають користуватися і власники інтернет-магазинів, й власники фізичних магазинів.

Однак деякі підприємці по якимось причинам вважають, що їм не потрібна CRM-система. Ми ж спробуємо довести вам, що це не так.

Всі ми уявляємо стандартний магазин: полиці з товарами і продавець за касою. Перед очима всі товари, ви можете бачити їх кількість та характеристику. Однак все так просто лише на перший погляд.

Незважаючи на товари на полицях, у вас все ще є склади, на яких n-нна кількість товарів, вам все ще потрібно дозамовляти товари, робити знижки на наявні товари, вести систему лояльності, створювати звіти для податкової та багато інших питань, які легше вирішувати при автоматизації роботи вашого магазину.

А до цього ще додамо, що, скоріш за все, у вас ще є онлайн-магазин; потрібно відправляти замовлення, створювати інтеграції з маркетплейсами та інше.

Для полегшення роботи працівників та вашої роботи можна скористатись HugeProfit – CRM-системою для обліку товарів, контролю продажів та наочного відображення ваших витрат та прибутків.

Функціонал HugeProfit

Для фізичних магазинів HugeProfit буде корисним завдяки таким функціям:

Облік продажів, товарів та витрат

Ви просто додаєте товари, їх кількість, ціну при закупівлі та остаточну вартість і все. Далі за вас все зробить HugeProfit. Це особливо зручно для магазинів, які користуються касовими апаратами (а ними користуються вже, мабуть, всі), адже в HugeProfit є вбудована робота зі штрих-кодами. Сервіс також пропонує функції друку цінників та розрахунку прибутку з кожної товарної позиції.

Розділ: Товари
Розділ: Продажі

Робота зі складами

Якщо ви зберігаєте товар на різних складах – не проблема. Додайте кількість складів у сервіс, внесіть товари до обліку і все: тепер ви зможете бачити наявність товарів на складах. До того ж, якщо у вас є декілька торгових точок, ви можете створити їх у сервісі, і надавати доступ до нього різним касирам, контролюючи їх дії та надаючи їм дозволи.

Розділ: Склади

Контроль поставок

Оформляти поставки товарів можна прямо в додатку. Просто додаєте інформацію про очікуваний товар, його кількість, дані про постачальника, суму, яку необхідну списати з вашого рахунку і назву складу, на який повинен прийти товар.

Розділ: Поставки
Розділ: Поставки

Контроль доходів та витрат

Слідкуйте за вашими витратами та прибутками, щоб знати, куди йдуть ваші гроші. Прибуток з продажів, витрати з поставок та інші грошові операції відображаються в окремій вкладці. До того ж, можна створювати звіти по прибуткам та витратам.

Робота з клієнтами

Вносьте до бази постійних клієнтів, працюйте з картками лояльності та спеціальними знижками до Дня народження клієнта. Сервіс про все вам нагадає.

Розділ: Клієнти

Інтеграція з ПРРО

Через останні нововведення, підприємці зобов’язані при продажі створювати фіскальні чеки, і, за бажанням клієнта, видавати їх. Завдяки інтеграції HugeProfit з РРО ви можете створювати чеки прямо у додатку.

Чеки / Цінники

Розрахунки

Який товар найприбутковіший, скільки товарів треба продати аби вийти «в плюс», скільки у вас постійних клієнтів, скільки було випадкових витрат, який ваш чистий прибуток за минулий тиждень – на всі ці питання вам відповість HugeProfit.

Мобільний додаток

Просто завантажуєте додаток HugeProfit на ваш смартфон і контролюєте весь процес: дії ваших працівників, ваш прибуток та витрати, кількість ваших товарів і все інше, про що ми говорили інше.

Можливо ви вважаєте, що ви все владнаєте і без онлайн-сервісів. Можливо ви наймете менеджера, який робитиме все це сам. Можливо ви створите облік товарів в Excel, а можливо вигадаєте свій шлях полегшення робочого процесу.

Однак, спробувавши HugeProfit, ви зрозумієте, що це набагато зручніше і функціональніше ніж в Excel, і тим паче самотужки, це набагато вигідніше, ніж найняти менеджера, і нарешті, це просто в рази краще.

Інтеграції з ПРРО, контроль поставок, облік товарів, прибутків та витрат, створення звітів – і все це в одному додатку.

Якщо ми вас не змогли переконати – радимо спробувати безкоштовну пробну версію сервісу і переконатись на власні очі. Автоматизація бізнес процесів вирішує все!

Схожий запис