1. Інтеграція.
  2. Завантаження та Синхронізація товарів

КРОК 1.

Щоб провести інтеграцію з Woocommerce, вам необхідно в акаунті вашого сайту вибрати пункт Woocommerce – Налаштування – Додатково – REST API (Скрін 1).

Скрін 1.

Далі потрібно вибрати Додати ключ (Cкрін 2).

Скрін 2.

В полі Деталі ключа у вас буде три пункти (Cкрін 3).

  1. Вам потрібно буде заповнити пункт Опис (читабельна назва для позначення ключа) – може бути будь-яким, на ваш вибір.
  2. Користувач підставляється автоматично.
  3. У пункті Права вам потрібно буде вибрати Читання/Запис.
Cкрін 3.

Коли всі поля заповнені, натискаємо згенерувати ключ API (Cкрін 4).

Cкрін 4.

Після цього будуть згенеровані два ключі, а також QR-код (Cкрін 5).

Cкрін 5.

КРОК 2.

Переходимо на сайт h-profit.com, знаходимо Налаштування – Інтеграції – Woocommerce, та переходимо до заповнення форми (Cкрін 6, 7).

Cкрін 6.
Cкрін 7.
  1. Переносимо Користувальницький ключ та Секретний код користувача, які ми отримали на Кроці 1.
  2. Робимо Посилання на ваш магазин Woocommerce (наприклад так, https://h-profit.com/ua , без слешу вкінці посилання).
  3. Обираємо склад.

4. Далі вам треба опрацювати додаткові налаштування: Оновлювати залишкиОновлювати ціни та Оновлювати статуси в замовленнях (Cкрін 8).

Cкрін 8.

Усі налаштування, які вам необхідні, слід відзначити галочками. Якщо вам щось не потрібне, просто приберіть галочку з відповідного пункту.

Оновлювати залишки — як тільки кількість товару в системі HugeProfit зменшиться або збільшиться, відразу зміниться кількість товарів й у Woocommerce.

Оновлювати ціни — якщо ви змінюєте ціни на товар у системі HugeProfit, вони також оновлюються і у Woocommerce.

Оновлювати статуси в замовленнях — як тільки ваше замовлення змінить статус у системі HugeProfit, аналогічна зміна відбудеться і у Woocommerce.

5. Після того, як всі поля заповнені натискаємо «Зберегти».

Якщо ви все зробили вірно, у вас в системі з’явиться новий розділ Замовлення, з яким ви будете працювати (Cкрін 9).

Cкрін 9.

Завантаження та Синхронізація товарів

Коли інтеграція з Woocommerce стане активною, вам стане доступний ще один модуль: Вивантажити товари з CRM на сайт та Завантажити товари з майданчика (Cкрін 10).

Скрін 10.

Модуль Завантажити товари з майданчика дає можливість завантажити товари з Woocommerce у HugeProfit (Cкрін 11).

Якщо ви оберете Оновити усі залишки, система піддягне кількість товарів, яка вказана у Woocommerce та оновить кількість товарів у вашому акаунті HugeProfit.

Якщо ви оберете Завантажити нові товари без залишків, до вашого акаунта у HugeProfit додадуться нові товари з Woocommerce без залишків.

Зв’язати наявні товари без створення нових – синхронізує товари по артикулу.

Скрін 11.

Варіант Завантаження БЕЗ створення товарів завантажить в пам’ять товари. Їх можна буде синхронізувати в ручну через кнопку шестерінки на товарах

Скрін 12.


Масова прив’язка дозволяє зручніше робити ручні прив’язки після того, як товари завантажились в пам’ять.

Скрін 13.


Модуль Вивантажити товари з CRM на сайт — товари з сервісу завантажуються на ваш сайт та зв’язуються. Ви отримуєте замовлення, обробляїти їх, та автоматично контролюєте залишки (Скрін 14).

Скрін 14.

УВАГА!
Товари у Woocommerce та сервісі HugeProfit зв’язуються за ідентичними артикулами. Якщо ваш товар має різні артикули в HugeProfit та Woocommerce, він не буде пов’язаний.

Якщо буде неможливо зв’язати товар, при розвантаженні товарів з Woocommerce в сервіс буде створюватися новий товар з назвою, вказаною вами в Woocommerce, навіть якщо аналогічний товар вже існує в системі HugeProfit, але з іншою назвою та артикулом.

Якщо ви провели інтеграцію (при цьому не стали підтягувати товари з Woocommerce), але ваші товари в двох системах мають різні назви та артикули, ви в будь-якому випадку отримуватимете замовлення з Woocommerce. Також у вас буде можливість самостійно пов’язати ваші товари; або при оформленні продажу вам щоразу потрібно буде вибирати в системі HugeProfit товар, який у вас замовили.

Також важливо в налаштуваннях вказати структуру постійних посилань . За замовчування прості посилання працювати не будуть. Потрібно їх змінити.

Скрін 15.

Схожий запис